Producten                                 Advies                                            Contact
Profiel vormen Ramen & deuren Horren - vliegenramen Rolluiken Garage-deuren
Inmeten Subsidie Kunststof reinigen-onderhoud Demontage kozijnen Montage Kozijnen
Contact formilier Offerte formulier Kozijnen Info@windox.nl 06 30 34 11 40 Privacy policy Algemene voorwaarden
Betaalbare topkwaliteit  Op maat gemaakt  Snel & professioneel  - Aan huis geleverd
Tel: 06 30 34 11 40
Moderne deuren zijn de etalage van elk kantoor, appartement en huis.
Buitendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het schrijnwerk en medeverantwoordelijk voor de energie-efficiëntie van het hele gebouw.
Binnendeuren zijn cruciaal voor het ergonomisch gebruik van de ruimte.

Windox en Windox-duurzaam bieden een ruime keuze aan buiten- en binnendeuren gemaakt van diverse materialen, waaronder Kunststof.
Bovengemiddelde prestatieparameters, thermische en akoestische isolatie en weerstand tegen schadelijke factoren creëren producten die uitgebreide voordelen bieden.

Een rijk kleurenpalet, gevarieerd design en een ruime keuze aan beslag zorgen ervoor dat u voor elke toepassing de juiste deur kunt kiezen.
Deur systemen
Buitendeuren

Buitendeuren zijn beter bestand tegen warmteverlies en bieden een veilige barrière tegen lawaai en ongenode gasten.
Kies voor kwaliteit, design en betrouwbaarheid.
Kies voor een voordeur die geen energie verliest.
Buiten toegangsdeuren aangeboden door Windox en Windox-duurzaam zorgen voor veiligheid in alle opzichten die belangrijk zijn voor leden van het huishouden en gebruikers van de openbare ruimte.
Door gebruik te maken van premium deuren van een gerenomeerde fabrikant kunt u rekenen op een hoge thermische en akoestische isolatie, goede bescherming tegen wind en de zekerheid dat ze jarenlang hun parameters en esthetiek behouden.
Buitendeuren voor stilte
Door voor goede buitendeuren te kiezen, garandeert u gemoedsrust en de mogelijkheid om u te isoleren van omgevingsgeluid.
Dit is zowel belangrijk in steden, waar er veel potentiële bronnen van ongewenste geluiden zijn, als daarbuiten, waar één enkel geluid 's nachts genoeg kan zijn om het hele gezin wakker te maken.
Windox en Windox-duurzam bereidt zijn buitendeuren zo voor dat zelfs modellen die geen prioriteit geven aan akoestische isolatie in dit opzicht echt effectief zijn.
Energiebesparende buitendeuren
De lage thermische transmissiecoëfficiënt die kenmerkend is voor buitendeuren aangeboden door Windox en Windox-duurzaam, maakt ze tot een aanbevolen oplossing voor nieuwbouw en renovatieprojecten van onroerend goed en zijn wenselijk in passieve constructies.
Door de hoge kwaliteit van hun afwerking kunnen we ervan uitgaan dat de uitstekende energie-efficiëntie van de voordeuren na jarenlang gebruik niet zal verslechteren, zolang ze goed worden onderhouden.
Beveiligde toegangsdeur
Hoewel er geen onoverkomelijke barrière bestaat, zijn toegangsdeuren vervaardigd door Windox en Windox-duurzaam zijn altijd ontworpen om de maximale veiligheid te garanderen die mogelijk is in een bepaald systeem.
Het is vooral een kwestie van zorgvuldig vakmanschap.
Door goed geselecteerde materialen en beslag kost het veel tijd om door goed voorbereide buitendeuren te komen.
Deurmodellen altijd afgestemd op uw wensen
Windox  biedt buitendeuren aan van Kunststof.
Elk van deze materialen heeft kenmerken die het positief onderscheiden van andere, waardoor klanten de optimale keuze kunnen maken in termen van hun esthetische voorkeuren en tegelijkertijd de technische vereisten van de investering.
Elk van de aangegeven deuren heeft ook een andere esthetiek en design, wat zich vertaalt in veel interessante esthetische opties die verder zijn ontwikkeld door verschillende fittingen en accessoires.
Er is geen belangrijker etalage van elk huis dan de buitendeuren.
Zij zijn de eerste mensen die bij u thuis, op kantoor of in een ander gebouw komen.
Niet alleen esthetiek is hier echter belangrijk.
Bij het kiezen van de juiste buitendeuren moet u met veel factoren rekening houden om de optimale optie voor u te kiezen.
In de eerste plaats mogen we de energie-efficiëntie en de ecologische voetafdruk die door warm schrijnwerk tot een minimum wordt beperkt, niet vergeten.
Eco-line deurpanelen
Eco-Vitre Glas deurpanelen
ClassicLine-reliëfpanelen
Eco-Green-reliëfpanelen
Eco-model deuren