Over het bedrijf

Solcraft heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de productie van de raad van sandwichpanelen (binnen het bedrijf Tarmont) in combinatie met een eigen gepatenteerd Sandwitch paneel in Polen en de wereld de ideeën van innovatieve producten vormden de basis van de oprichting van het bedrijf in 2011, Solcraft.

Zoals de Poolse ambassadeur Passief Huis Instituut en hernieuwbare energie in het eerste segment, wij zijn gespecialiseerd in de productie van een nieuwe generatie van energie-efficiënte en milieuvriendelijke bouwmaterialen, SIP (Structural Insulated Panel), gebaseerd op de ervaring van de markt van Noord-Amerika en West-Europa.

We hebben onze eerste fabriek in Bogdanka bij Łódź gevestigd, rekening houdend met de centrale ligging van onze klanten en het logistieke comfort.
De commerciële afdeling van het bedrijf is gevestigd in Michałowice bij Warschau, van waaruit het gemakkelijker is om buitenlandse afnemers te leveren.

De kern van de activiteiten van Solcraft is een zorgvuldige analyse en tevredenheid van de behoeften van onze klanten op het gebied van nieuwe oplossingen die de investerings- en bedrijfskosten van woningen, residentiële en industriële gebouwen te verlagen.

Wij geven om de juiste relatie tussen de kosten van het product en het effect van het gebruik ervan.
We maken energiebesparende en economische constructies.

Sinds December 2018 leveren wij ook de panelen uit via windox-duurzaam.nl een dochterbedrijf van windox handelsonderneming.
Windox.nl
© Copyright Windox-duurzaam.nl Alle rechten voorbehouden
Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van composietmaterialen en eigen gepatenteerde ontwikkeling van innovatieve producten vormden de basis voor de oprichting van het Windox-duurzaam in 2004.
Meer over het bedrijf
Officieel dealer voor de Benelux
Uw woning casco in korte tijd geplaatst
Energie-efficiënte constructie systemen
"Stikstofarm bouwen""H-block versus sip""H-block""Soorten panelen""Isolatie-waarden""Nieuws""Partner worden""Contact"
Partner van